top of page
Ara
  • Yazarın fotoÄŸrafıaleynacan05

Rampage: Büyük Yıkım (Film)


Rampage : Büyük Yıkım

Sizce bir hayvanla insan arkadaş olabilir mi? Bence filmi izleyip bu soruya cevap vermelisiniz, çünkü bu film bu soruda yardımcı olabilir.

İnsanları kendinden tutan ve bir primatolog olan Davis Okoye, doğduğu günden beri ilgilendiği ve iletişim kurduğu oldukça zeki bir maymun ile inanılmaz bir bağ kurar. Davis Okoye maymun ile işaret dili aracılılığa iletişim kurabilmektedir. Ancak bir gece yanlış bir deney sonucu korkunç bir gorile dönüşür.Konu hakkında araştırma yapıldıkça dönüşüm göstermiş bir çok hayvanı keşfedirir. Davis, küresel bir afetin oluşmasını engellemek, genetiği değişmiş hayvanları kurtarmak ve şehrin yok olmasını önlemek için işinden atılmış bir genetik mühendisi ile birlikte harekete geçer.

Ulaşabildiğim bilgilere göre film oldukça beğenilmiştir. Daha fazla bilgi aşağıda yer almaktadır.

Film Hakkında Bilgiler:

Orjinal Adı : Rampage

Yönetmen : Brad Peyton

Gösterime Giriş Tarihi : 13 Nisan 2018 (ABD)

Bilet GiÅŸesi : 423,9 milyon USD

Bütçe : 120 milyon USD

Film Müziğinin Bestecisi : Andrew Lockington

Oyuncular: Dwayne Johnson, Malin Akerman, Bruce Blackshear, Jeffry Dean Morgan,Naomie Harris, Jake Lacy, Jack Quaid,Marley Shelton, Matt Gerald, Will Yun Lee, Breanne Hill, Jason Liles, Urijah Faber ve Demetrius Grosse'dir.

İMDB Puanı : 6,4

Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Aksiyon, Macera

Yapım: 2018 Filmleri

Süre: 1 Saat 48 Dakika (108 Dakika)

Film Hakkında Eleştirim:

Bence izlenmeye değecek ve iyi ki izledim diyeceğiniz bir film. Zaten araştırma yaparken sadece birkaç kötü yoruma denk geldim; bu yorumların şikayetinde ise filmin izlenmesi gerektiği ancak harika, muhteşem, dünyanın en muhteşem filmi sıfatlarını tam olarak verilmemesi yönündedir. Bence bu yorum benim fikrime çok uymuyor. Yani film izlemeye bayılan biri olarak ben bu filmi çok sevdim. Ancak bu yorumu yapanlar haksız değiller. Nasıl olsa öznel/görüş ifadedir. Sonuç olarak izlemenizi tavsiye ederim.

Beni Takip Etmeyi Unutmayın!!!!

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Sıkılmamanız İçin
bottom of page